Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Brott

Uppbrott
Utbrott
Inbrott...

Brottas med min själ,
måste ta reda på vad som gör mig väl.
Få opp en skopa hopp.
Styrka kraft och mod att gå från ord,
till handling, omvandling...

Där!
Precis där och då.
Längst in i en vrå.
Och jag kunde äntligen förstå.

Dags att börja gå!










Fri vers av Ohappa
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-24 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ohappa
Ohappa