Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion i förorten

Snorkeli dumbom
Och fru Mygelråtta

Blev till ett hemligt
Förälskat par

Med nästan 30-års
mellanskillnad

Vad gjorde det när passionens
Ångor stod heta omkring dem

Ett litet tag tills verklighetens
avslöjande Kom dem ifatt

Och allt förbyttes till den gråa
Moraliserande vardagen

Med skolläxor ekonomi
föreläsningar och skvaller
bakom ryggen som vanligt
Igen




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-26 11:08



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jädrans verklighet som alltid vet att ta död på passion oavsett person, men texten var charmig - applåd!
2018-11-27

  Fulbergarn
precis exakt så
när man blir två
bara vandra
skit i andra
bara att köra på
2018-11-26

  Kungskobran VIP
Ålder vad är de
när kärleken finns me
älska och var gla
strunta i olykskorparna


2018-11-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Så kan det bli! Vardagen vinner ofta.
2018-11-26

  bumerang

De fick ändå uppleva passionen.
Vilken gåva.
Tror tvärtom att efter en upplevd passion så kan man aldrig gå tillbaka till den man var innan.
Den triviala vardagen till trots

2018-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP