Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla älskar dig, känner du?



Ord

 

Åh. du som fick mig att tro

och hoppas,

som tog mina små glädjerop ingen annan hörde på allvar

Du som nästlade dig in i mig med dina levande ord

dina varma ögon som jag aldrig hann se annat än

på bild

Dina ord som jag aldrig fick höra från din mun

 

Du är så vacker Ord,

och jag vet att du vaknat upp någonstans nu där skönheten

och kärleken överskuggar allt annat

ta hand om dig nu, är du snäll

 

 

 

jag är så ledsen att du är borta




Fri vers av volatile
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-06-16 18:59



Bookmark and Share


    BrokenHearted
så vackert...du målar bättre än den skönaste konstnär..

älskar dina texter

och visst saknar vi honom allt
2006-07-03

  Albert
den här är så fin...
2006-06-27

  Bump
åh.. jag kände inte Ord. jag missade honom och nu känns det så otroligt snopet. efter det vassa budskapet om att han var död och min chans att få lära känna honom var högre upp än jag kunde nå så bestämde jag mig för att åtminstone ta upp så mycket som möjligt av honom. jag läste dikter och jag kollade på klippet. jag klarade det, eftersom jag inte kände honom. men det gör ont ändå. jag kan bara känna med alla er som kände honom mer än jag... väldigt fin dikt..

*kramar*
2006-06-17

    seymour
Vacker sång till Ord.
Gråter.
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile