Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan Tvivel



Naken går jag
under
himlens blåa skyar

möter gryning
i
en ohöljd längtan

Av havets bris
förförd och manad

av tunga rosor
rörd
till jubel

Naken går jag
mot
solnedgång

smekt
av ängders tuvor

smekt
av fjärils vinge

Naken går jag
utan
tvivel

om en morgondag




Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-06-16 19:42



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Härligt avskalat till kropp o själ !
Bara njuta utan oro o hämningar !
2006-06-19

  Katarina35
Bodil, så vackert du skriver. En ren njutning att läsa dina ord. Så vackert och sparsmakat och samtidigt så innehållsrikt.
2006-06-17

  rebecca d
hm hm hm ...där vill jag gå ed dig (naken) :-))
2006-06-17

  Rachel Roth
förunderligt sommarvacker!!!!
2006-06-17

    ej medlem längre
vackert naturbeskrivet, avslappnande och sensuell dikt
2006-06-17

  Knastroll VIP
Oh! Vackert!
2006-06-16

    ej medlem längre
Du är en mästare på vacker finstämd
naturromantiklyrik
2006-06-16

    NoMi F
En mycket naken och fin dikt
Utan tvivel en en livsdikt
Så som man kan vara i bland
Naken i både själv och kropp
Vackert
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg