Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oon på jakt efter en kontinent av upptäckter



Oposum opalens
smycke och
Det stora Barriärrevet

Utanför ett hjärta

Ett hinder och skydd

Eukalyptus bladens
Olja på din hud

Med saltstänkta
Fläckar från
Oceaniens vågor

Koalans öga glittrar
Av stjärnornas stänk

När den ser upp mot
Nattens mörka himmel

Det är den perfekta
Obemärkta hyllningen

Till evighetens ständiga
Födelse i den yttre rymden

Människa sitter i en gungande båt
Vid några lycktor och läser av Oon
Ur en bok med kliande hud


Vem läser vad?

Universum i koalans
Öga

Människans öga i en bok


Ibland sammanflätas
Verkligheter med varandra
och blir
till ett gemensamt öde

Med Havets
svällande vågor

Som förlösande
smekningar

När tiden stilla
stillnat inuti sig själv





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-28 21:39



Bookmark and Share


  bumerang

Exotiskt djupsinnigt
Med härliga fraser
Som ” när tiden stilla
Stillnat inuti sig själv”
Känner också en antydan till
gemensamhet mellan oss alla
levande.
Så snyggt

2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP