Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Underlätta

When
everything is said and done

Så kan vi ändå hitta på vackra
kärleksord till varandra

Livet på sin spets




Fri vers av ecel
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-01 17:25



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint!
2018-12-01
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel