Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuv beröring

Jag älskar din mage
så mjuk och len
så skön att beröra
i kvällens sken
för mig är du livet
din själ så ren
härligt umgänge
på kärlekens gren

Jag älskar ditt hår
så vacker kulör
underbart att smeka
när jag känns skör
din vackerhet glänser
den stort mig berör
och bilden är kärlek
den sinnen förför

Jag älskar din kropp
dina mjuka bröst
som en vacker årstid
en stillsam höst
att nå din beröring
ger sällsam tröst
dina mjuka leder
och din vackra röst

Jag älskar din mun
och kyssen du ger
ditt ansikte berör
och själen den ler
dina röda läppar
det vackra man ser
en stund av hångel
man vill bara mer

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 496 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-03-16 05:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sensuellt och fint...
2019-03-17

  Lars Hedlin
Så härligt! :)
2019-03-17

  Blomma-Stjärna VIP
dikten lyser - !
lycka att vårda sig om och njuta av den man har nära!
2019-03-17

  Maj-Lis VIP
Lyckliga den som får dessa rader
2019-03-16

    ej medlem längre
Vilken kärleksförklaring!
2019-03-16

  Feliaxel VIP
Vackert skaldat så mycket känslor
2019-03-16

  AiA Maria den fria
”Själen ler”...inför berörande ord

Tack!

2019-03-16

    ej medlem längre
mer!
2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO