Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviken av den nya tekniken




Tacksamt tack sa Taxen
Max Knyckte på svansen

Innan den försvann
Ner i grävlingsgrytet

Men där var ingen
Hemma. ..

Så den kravlade sig
Förbi genom ett hål

Till rävlyan strax
Bredvid men även

Där var det tomt
och ingen action

Så då dök han åter upp

sneglade en lång stund
Bakom baken på jägarhusse

Resignerade sedan
Med en suck och

Och började trippa
Hemåt på grusvägen

Mot snälla matte

När husse jägare
lockade och till sist

Ropade ilsket på den
Förgrymade grythunden

Då gps sändaren lossnat
Nere i grythåligheterna


Och jägarhusse någon timme
Senare smutsig anlände hem

Låg Taxen Max I sin korg.

Sände tacksamma dästa
snarkningar till matte

Och smälte kåldolmar
med gräddsås som han

Fått för att husse
Inte passat mattiden

Så kan det gå när en gps
-sändare lossnat inuti
den manuella tillvaron









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-03 20:33



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
Kanske en prutt
sade skrutt

bara en hare
kan tänka så
sentensen mening
kanske bara
är svans.
Coda det bli på Latin.
2018-12-04

  Stefan Albrektsson
Snyggt tungvrickande inledning! Det verkar som MaxTaxen är den som lever win-win med sin naturliga GPS!!
2018-12-04

  Kungskobran VIP
Underbart roligt
2018-12-04

  Fulbergarn
Trodde du
fick äta
Voff :)
2018-12-04

    Sefarge VIP
Mor-rötter
Med tinad
Make-rill?
2018-12-03

  Fulbergarn
Ha ha, vad fick husse äta då :)
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP