Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimnödiga knatten bland byråkrater


Antipater i bakvatten


Drömmar är för slavar och soldater
Vardagen är bara min om natten
Moderater, bomber och granater
Blindgår vis vi sänker skatten
Livsrum, frihet byggs av lögn och later
Ät reklamen, spy rabatten
Nationalisera alla stater
Släng allt utom lite vatten
Som du sprinklar i nephentes krater
När knatten kastar vatten i biståndsdebatten och
Primaters arma systermater säljer falska oblater
Har ingen varit barn om slatten?
Kastrater bland kamrater drar kantater för pater
Datten och knatten snor slatten av matten
Magnater och pirater gör traktater i småstater
Patten mot ratten, vi drar till stugan i Gatten
Där muterade tomater doppar prelater i ftalater
Katten glömmer tratten på fregatten




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 131 gånger
Publicerad 2018-12-04 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd