Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej på kant med varandra...

Plangeometrisk figur i
lag med nå´t i sänghalmens regi...
Husse och matte
och nå´n annan knatte...
Det blir trekant i ladans logi...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-04 19:13



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fyndigt formulerat.
2018-12-06

  Lars Hedlin
Bra där!
2018-12-06

  lodjuret/seglare VIP
Kolon i C-ring?
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt