Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dygnshaiku. Middagen ska uttalas som i midnatten. Mid-dagen.


Dag v/s Natt



Mörkret anländer
ljuset ska blekna till kväll
natt skola råda.

Skuggorna härskar
i månstråles matta sken
midnattens konung.

Morgonljus nalkas
rodnaden dess förebud
dag skola råda.

Ljuset regerar
i solstråles klara sken
middagens drottning.

© Boa Berg
2006-06-17
03:53




Bunden vers (Haiku) av Boa Berg
Läst 752 gånger
Publicerad 2006-06-17 03:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg