Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

decembermorgon

 

 

bleka molnskuggor

marken delvis täckt med vitt

sorkspår i snön

 

 




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 329 gånger
Publicerad 2018-12-05 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg