Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. försöker lägga fingret på något jag inte kan ta på..


i ljudens skugga 1

jag vet att skuggor
bevisar ljus

men

anar att ord
också har skugga

vad bevisar den?




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-06-17 07:48



Bookmark and Share


  Rachel Roth
de berör något som är viktigt att ta i beaktande
för att kunna närma sig det mer sanna
2006-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer