Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..om mat och annan hunger..


kär lögnerska


på kvällen
medan vi blickmässigt
trevade efter livsnerverna
hos varandra

sade hon i förbigående
jag äter inte mycket frukost

men i morse
slukade hon mig hel och hållen




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 782 gånger
Publicerad 2006-06-17 09:46



Bookmark and Share


  stella
Haha...jättebra!Du var väl så aptitretande att du ändrade hennes vanor.
2006-06-17

  Christer Eriksson
äta eller ätas, i mina ögon en fulländad kärleksdikt och jag som inte tycker om dessa, faller och blir glad
2006-06-17

    ej medlem längre
*ler*
"sade hon i förbigående
jag äter inte mycket frukost"
...en livsbejakande humoristisk vardagstext
2006-06-17

  Jessica Ebbesson
Hihihi..vilken charmig! Hungern tog överhanden helt enkelt :-)
2006-06-17

  Knastroll VIP
Så talande.. Trollar fram ett leende på mina läppar...
2006-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer