Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Villkorslös kärlek

Kärlek ska inte återgäldas
Det går som en varm ström av kärlek från varje hjärta
Det vi ska lära oss är att upptäcka den
och se oss som Värdiga att ta emot den




Fri vers av ecel
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-08 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel