Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går ej att spara...

Vi är så upptagna att se
på vad framtiden den, oss kan ge...
Så tiden vi har
den går åt alla dar
i förväg försöka hänga me´!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-09 14:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En synnerligen begriplig o försvarlig text. Begärlig om än något besvärlig. Kärleken till det skrivna ordet och den målande beskrivningen inga som gränser synes ha. Denna texten bra!
2018-12-09

  ULJO
Inte lätt det dör
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt