Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i kontrast

 

sanden långsamt mellan fingrarna

händerna leker

sökande ögon

finner fjärdens bländverk

loja undringar rör sig

från vattnets spegel

till himlens zenit

bränner blicken

ramen till tavlan

längtans molnland

strandens buktande

vågskummet repeterar drömskt

översköljande tillbakadragande

tankesand genomdränkt

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-09 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg