Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan besvarad!

Barn frågar annat barn, en plutt:
- Men du, varifrån kommer jag Skutt?
- Inte vet jag du!
Men du, vänd dig om nu!!!
På din krage står NORGE! Du norsk gutt!








Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-09 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt