Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pluralis

Barn i pluralis vad blir det
är det någon i klassen som vet...
Jo Kalle han kan
känner till allt minsann...
Tvillingar! På det går han ej bet!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-09 23:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - bra.

PS: Skickar den här:

Konståkerskan berättade att hon
fått barn och att det blev en
dubbel Axel.

2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt