Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bleknat fotografi

Ett bleknat fotografi

En hand på pannan

En flytande handske

En hund som skäller

Ett borttappat minne

När månen lyser

Gråtande människa

Ihopfällda lådor

När luften tar slut

Skor på rad

Smuts i soppan

Brev till en undulat

Vi lever på varandras ord




Fri vers (Fri form) av regnflicka
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-10 11:09



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra där, regndropps flicka

gillas

Allt gott till dig och God Jul..
2018-12-23
  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka