Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vår styrka

Det är vår styrka
att vi är en bland många
och inte sätter oss över varandra
Rikedomen ligger inte i domen
över andras låga frekvens

Inte heller i självupphöjdheten
eller den hierarktiska distansen
Nej rikedomen ligger
i det innerliga och nära




Fri vers av ecel
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-10 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel