Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skiven med Linnea


Hållbarhet

att vara hållen
av sig själv
att ta emot andras osäkerhet
på ett elegant sätt
och bevara allt i sitt hjärta




Fri vers av ecel
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-11 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel