Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberNovell


Vibrerar att älskas

Decembermörkret har en sällsam effekt, dess lockande aningar om snöklädda vidder får mig att kärlekskura, njutningslängta, ta för mig bortom det vanliga, gråkalla.

Jag klär av mig ända in i själen, öppnar mina sinnen, låter brasans grandoftande sprak värma alla skrymslen, myser in mig i det varmaste av täcken, låter mig flyta längs de sinnliga strömmarna. Mjuk musik smeker min hud och stearinljusens orange sken målar rödaktig, flämtande hetta.

I längtans oändliga hav vaggas jag varm, doftas jag vacker, min kärlek så stark; möts av din väntan, vibrerar att älskas i norrskensorkan.




Prosa (Novell) av Mia Bergenheim
Läst 325 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-13 18:04



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
naminami...så borde man ha det....varje dag....
2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim