Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Religion 45

i ett brunt träskrin
med en utsirad nyckel
lyssnar hjärtat tyst

berättar underbara
sagor och sjunger för mig




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-13 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel