Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedd...




Böljande...

över bortomblickens

mjukt bäddade synfält

ville jag vara

den du såg

få vila

tyngdlös en tid

ditt ögas

första svala...




Fri vers av Domenico VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-14 17:13



Bookmark and Share


  HelenaW
Så vackert, att få se den svalan.
2018-12-14

    ej medlem längre
Bortomblicken var mycket fint formulerat.
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP