Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tragik replik taktik

Du lagt av jobb i klädbutik...
Den som var bäst ju och så unik...
Jag fick punkt sätta
klarade ej detta...
V-ringningar i örat gav panik...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2018-12-15 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt