Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flummig men ändå...

Jag står på tuvor av verklighetens gungfly fästande blicken på fantasins flyende molnstoder.
Väntar sällsamt sedvanlighetens saktmod i stressens tidevarv såsom synbart varit evinnerligen.
Närmar sig slutligen uppenbar conclusion av rymdernas väntan .
Fridens furste anländer återställande verklighetens mardrömslika skuggor till ljus och frid.




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-16 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion