Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Animarum...


Saint-Gilles-du-Gard´s maskaroner log den dagen
när dess gyllene triptyker speglade vår saga
och kastanjelunden
i ett sista sostenuto
fällde skymningens visir...

Jag tecknade varligt kartor
över din ljumskes kust och ditt bäckens branter
sökte det gränslösa rummets reliker...

Det vilsna vaxljusets tårar
tindrade lika sällsamt
som snön över citrusträden...

och iklädda varats konturlösa andedräkt
tonsatte vi tyst den undflyende tiden...




Fri vers av Domenico VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-17 13:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att tonsätta tiden borde mänskligheten oftare ägna sin tid åt. Vilka vackra formuleringar. Sensuell.
2018-12-19

    ej medlem längre
Oj så fint
2018-12-17

  HelenaW
Sensuell målning..
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP