Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De satt vid sin utsikt

De satt vid sin utsikt, hon och han. Mannen föreföll aningen irriterad. Kanske frustrerad.
"Ett djävla dåligt seglingsväder!" muttrade han och slog ut med armarna.
"Uruselt"
"Fjorden ligger blank. Ingen vind. Och på däcket har vi snö"
"Vad fan gör man åt sån't!"

"Tja",svarade hustrun milt efter en stund.
"Du har ju själv valt att ha båten kvar i sjön denna vinter. Hade hon som vanligt stått på land, skulle du ha sluppit din känsla av irritation och besvikelse".

"Skall vi spela AlfaPet, förresten?"




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-17 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP