Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

silvermånen sommarnaken

jag färdas långt över

tiden,

lägger sju blomster under

kudden;

 

invid syrenerna, rosorna,

taggarna och skärvorna, de

blanka sjöarna, över

fälten dimmjuka

aningar om mull och bär, skogsmjuk

mossa

 

den blåa silvermånen

sommarnaken; I

bortommedvetandet

en doft av

kaprifol




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 331 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-12-17 19:32



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Naturpoesi, härligt jag längtar dit!
2018-12-17

  Ninnesdotter
Långt över tiden...
Sommarnaken

Ord med doft och känsla. En målad bild jag gärna har på mina ögonlock när jag blundar!
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim