Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det nog!

 

Jag är så djävla less på att vara rekvisita i alla andras liv,

utfyllnad

substitut för ensamheten

i väntan på något bättre

..... eller tillbaka till det gamla.

När andras vilja och behov ständig ska uppfyllas

på min bekostnad

och för att "jag förstår"...

Jag ska sluta att förstå och istället ställa krav.

Jag är inte ett plank

inte "ett behov"

Jag är kött och blod... men framför allt är jag känslor.

Styrkan ni ser är bara ett skal - ett skal för att överleva

er egoism.

Nu är det min tur att äta er tillit, ert förtroende, er förstående...

och jag ska lämna tillbaka allt i en sur spya på golvet.

 

 

Nu är det nog!

 




Fri vers av Agnes
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-17 23:01



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Hahaha. Fan va hårt. Mycket rakt på sak och mycket vasst. Det är väl så det blir för oss snälla och lyssnande människor - man ger och ger och kan inte förvänta sig att få någonting tillbaka av alla. Och så har folk mage att fråga "men Ole, hur mår du egentligen?" om man råkar nämna att man själv har något problem. Tsss... Man får luta sig tillbaka mot instikten att man inte är ensam och ge sina vänner hundra chanser till - jag tror att det är värt det. Kram.
2006-06-19

  Björn Donobauer
Min vän


om jag kunde bli äten av dig
skulle jag vara glad
attt få vara en spya

men om du hellre vill vara en juvel
i min krona
skall jag sätta dig högst
på min hjässa
2006-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes