Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Escluso


Utanför

Om ingen förstår
Är det du som är dum

Eller dem
Fråga
Fråga åter

Du bör inse
Vem bör förstå

Eller kan vi
Inse tillsammans




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-18 05:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tillsammans låter bäst tycker jag...
2018-12-18

  SatansSon VIP
Bello uomo
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano