Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hela tiden (sluta le)

Jag ser ansikten i snödrivorna
Min skugga tycks gå långt före mej

Den stunden då du
Upplever minnet av
Saknad
Innan du öppnat ögonen

Drömmer om att färga luggen grön
Drömmer om att slippa le
Hela tiden

Mina ögon och läppar är för torra för att
Sjunga
Mina böner
Hörs inte
Av någon annan än mej själv

Fötter täckta av frost

Jag såg henne ligga på marken

Om jag var en bil skulle jag ta mej långt härifrån




Fri vers (Fri form) av regnflicka
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-18 13:16



Bookmark and Share


  Domenico VIP
I raderna en tunn spänd vibrerande tråd...och en vilja att bara gå,förändra och byta kurs...en stark text!
2018-12-19
  > Nästa text
< Föregående

regnflicka
regnflicka