Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögnblick

En mening
ett andetag
så kort
så flyktig
ett blomblad från livet
faller för evig
tomt sinne
livet fortsätter.




Fri vers (Fri form) av Sven Borrie VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-19 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven Borrie
Sven Borrie VIP