Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fylld av gåtor

 

 

ilande vinter

blommar i vitt

strömvattnets öppna

älvrökars skorsten

 

skyars ridåer

doppar tårna

där älven färdas

under svarta hål

iskragar klär

vass efter stränderna

 

som om ingenting

någonsin

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-19 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg