Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så går det till...

För honom det bugas, bockas
runt honom vuxna och barn flockas...
Han tackas som Gud
Tomten! Dit han går som bud...
Slant till det ur andras börs plockas...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-20 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt