Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..why me?..


Frågetecken



Du frågade
Varför jag vill ge just dig
tid
ögonkast
smekningar
livsrum

Därför att jag i dina ögon sett
de tomrum som uppstår
hos de osedda
Därför att jag i dina händer
sett att smekningar gått från
men inte till.
Och i din tystnad har hört
den eviga väntan
som lovade men sällan gav.

Jag har inte mycket att ge
förskringrat är mycket av mitt liv
men jag är framgångsrik som tiggare
och visar gärna vägen till brödkammaren

Om vi delar våra kanter
och värmer oss vid gemensam brasa
finner vi kanske en ny livsportion
tillsammans
och slipper omkomma var för sig.




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-06-18 07:37



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
så kärleksfullt och varsamt....vackert.
2006-06-18

  Knastroll VIP
Vackert!
Gillade speciellt dessa rader:
"Därför att jag i dina ögon sett
de tomrum som uppstår
hos de osedda"
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer