Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på återbesök

 

 

 

gryningssolen

mot det vita

lägger långa skuggor

intill marken

steget över tröskeln

dunklar blicken

småningom får rummet konturer

luften väcks

till klarhet

närheten finner sin form

brinner

fyller alla vrår

från vägg till vägg

möjliggör för mig

skulptera minnena av dig

presentpapperet vecklas ut

och inuti

nostalgins hologram

 

 

 

 




Bunden vers av Per Rydberg
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-24 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg