Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viskade utandningar

i stället nosade jag på
dig
du sov; jag längtade

vi delade
kanske vår önskan och
jag var för
rädd

och ja, vi älskade
med och varandra, men
vi hade tyglat kärleken till
civiliserade lustar, viskade
utandningar

kamouflerat våra
känslor, ilsket stuckit; huggit
med våra frustrationer: Vi
hade gjort
precis
tvärtom




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-25 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim