Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stämmer det...

Världens allra djärvaste djur
oavsett liten till sin natur
anser sig duga
sen sätter sig fluga
mitt på näsan på alla, eller hur?




Bunden vers (Blankvers) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-28 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt