Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännen bär här...

När du är i jobbarsvängen
har den det lätt, den där mojängen...
Men mycket tungt när
du sen håller till där!!!
Så blir livet för din vän, sängen!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-28 10:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Är sängen en vän, varför då ont i ryggen, kanske piano en bar, eller bara som leder en har, om också takter känns igen.
2018-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt