Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E´de´galna...

Poppis tanter bland vuxna här!
Vet du då om, vilka dessa är?.
Nog borttagna nu
sist nästan helt slut du...
Förringas ska alla kontanter!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-28 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt