Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
smått paradoxala kontemplationer (inför kommande möte med trulli-husen i Alberobello)


Trullo 1

 

 

 

å andra sidan pekar det rätt mot himlen

 

å ena sidan kan det ha en diametralt dubbel funktion

 

å tredje sidan går det bara runt

 

 

 

 

 

 

 

 

eller vad kom först :

 

taket eller golvet eller huset???

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-29 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP