Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sida vid sida genom liv och död

 

 

Från första stund, intill sista

så mycket älskade hon

att hjärtat brast

då själens 

frände

dog

 

*

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-12-30 10:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört stark i känsla och beröring
2019-01-07

    Peter Söderqvist
Kraften i kärleken som slår tillbaka.
Snyggt.
2019-01-06

  Blått Norrsken VIP
Kärlek i styrka på både gott och ont . Fin text .
2018-12-31

  Änglaögon
Störst av allt är kärleken sägs det ju. Fin text.
2018-12-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt
2018-12-30

  M:tin
Du berör så vackert Alysse!
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP