Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Din stege når inte upp
till mitt luftslott
du ställer dig utanför
bilden jag har
Bilden du lät mig bygga upp
Har du en annan väg
när ensamheten möter dig
En väg där mötet med mig
uteblir




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-06-18 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt