Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett lugnare nu

Ett nytt slut,

blev en ny början,

allt som jag,

var då,

blev ett lugnare nu....




Prosa av LizaH VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-31 13:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lugnare vatten
Makligare sjö
Och vid horisonten
lycksalighetens ö
2018-12-31
  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP