Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För kärleken

det är samma sol som lyser på dig
och det är samma hjärta som slår hos mig
ingen annan är så nära
Inga håller varann så kära
som vi

Dansa i månsken och le
det är så enkelt att se
att nu är det fina så fint som det går
och dagar de går och blir år

Kärlek är blind
och det blåser en vind
kärlek ska ingen förstöra
det är ändå så, vi vill förgöra
Låt den bli min
och låt den regel försvinna som är din




Fri vers av Milian09
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-06-18 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Milian09
Milian09