Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gotland kan ringa!

Så´n lycka för Gotland i öst
där hörs skri ifrån oroligt bröst
kan ej alls ringa...
I en det till plinga:
- Ringmuren får föra fram vår röst!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-03 10:15



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Fyndig som vanligt, tyckte mycket om
2019-01-04

  lodjuret/seglare VIP
Vad menar texten här, i klocktorn ringer vid besvär, som storm o krigisk list, kan där alls råda brist, på tecken i sky världsligt där?
2019-01-04

  ULJO
Nu är det väl strömavbrott i spår av stormen.
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt