Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig jag anade...




Moln

min himmel

regn
mot min hud

tårar
som faller

säg gråter Gud

Mörker mörker
griper
mitt hjärta

aldrig jag anade
Jordens
smärta

så väl så väl
som nu

Moln

min himmel

aldrig jag såg dem förut

dessa skyar
vid
dagnings slut



Bs-06





















Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-06-18 19:40



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Smärtsamt vackert !
2006-06-19

    NoMi F
En mycket djup och
sorgsam dikt
Fint
2006-06-18

  Helene Månsson
Åå du Bodil, nej aldrig man anar....allra minst när man är i lyckorus. Kram Helene
2006-06-18

  Last Word Spoken
"..tårar som faller

säg, gråter Gud"

å så vackert!!
2006-06-18

  Ola Rydberg
vacker och lite tung samtidigt
gillade speciellt
(tårar som faller
säg gråter Gud)
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg