Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fortfarande, min älskade. Repris.


I din aura, min älskade

I det klaraste 
skimmer, i 
blossande hägring, 
i det glittrande kittlande 

förnimmer jag strimmor 
av spröda små glimtar 

(som trollsländans vingslag 
i mitt sargade 
sköte) 

för jag anar, min 
älskade; 
i din 
aura, min 
älskade: 

flyger jag 
fri 


© Mia Bergenheim




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-04 11:21



Bookmark and Share


  Klaus Peter Jensen
Et fint og sensuelt digt.
2019-01-05

  mare VIP
Fin!
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim